Vår Dryck

Vårt dryckessortiment innehåller: Öl, cider och must från Rudenstam i Huskvarna, Ängöl i Kalmar och Kvarnagårdens bryggeri utanför Braås!

Observera att detta bara är ett urval av bilder, se fullt sortiment:

Rudenstams

Julglögg

Julglögg är en saftglögg som passar för hela familjen, huvudingrediensen är äpple och svartavinbär ifrån våra egna odlingar. Serveras gärna varm 50-60 grader, kan spädas med vin.

Rudenstams

Svartavinbärssaft

Svartvinbärsaft är gjord enligt ett gammalt släktrecept ifrån 1800 talet. Den inehåller endast svartavinbär, socker och citronsyra. Inga konserverings ämnen. Blandas med vatten efter smak.

Rudenstams

Svartavinbär Mousserande

Vår mousserande svartavinbärsdryck har en tydlig färg och smak av svartavinbär. Den är frisk och söt i smaken och passar bra till desserter. Ett lite ovanligt men mycket gott alkoholfritt alternativ.

Rudenstams

Svartvinbärs nektar

Svartavinbärsnektar är en hälsoprodukt, svartavinbär innehåller en hög mängd c-vitaminer och antioxidanter. Den har endast tillsatt lite vatten och socker för att dämpa svartavinbärens starka syra en aning. Svartvinbärsnektar är mycket god som frukost dryck eller som ett alkoholfritt alternativ till vin.

Rudenstams

Äpplecider

Vår äpplecider är en cider med mycket fruktsmak, vi vill att äpplets smak ska vara tydlig utan att cidern blir för söt. Ett mycket uppskattat alkoholfritt alternativ till mat.

Rudenstams

Äpplemust med Fruktkött

Vår äpplemust är en ren naturprodukt! Den består till 100% av pressade äpplen ifrån fruktodlingarna vid Vätterns sydöstra kant. Musten är varsamt pressad där vi låter fruktköttet vara kvar i drycken.

Rudenstams

Vitavinbär Mousserande

Mousserande vitavinbärsdryck är en unik produkt. Den enda professionella vitavinbärs odlingen i Sverige och därför ensamma om produkten. Den är torrare i smaken och bör drickas väl kyld. Passar bra till skaldjur eller som ett alkoholfritt alternativ vid högtider.

Rudenstams

Äpplemust

Denna äpplemust är en ren naturprodukt! Den består till 100% av pressade äpplen ifrån fruktodlingarna vid Vätterns sydöstra kant.

Rudenstams

Äppleglögg

Vår äppleglögg är en saftglögg som passar för hela familjen, huvudingrediensen är äpple från våra egna odlingar. Serveras gärna varm 50-60 grader, kan spädas med vin.

Jenny Nyström julmust

Jenny NYSTRÖM påskmust

Lugna stunden

UTVANDRAREN 3,5%

SMÅLÄNDSK SESSION-IPA

REDIG PILSNER 3,5%

SMÅLÄNDSK FOLKÖLSPILSNER

Välkommen till Smålands Skafferi

Fokus på försäljning, logistik & kvalité.

© Smålands Skafferi AB , 2020