Noga utvalda leverantörer.

Fokus på försäljning, logistik & kvalité.

Vårt mål är att vara den flexibla samarbetspartner som alltid ger allt för att det ska funka!

Det är viktigt för oss på Smålands skafferi att vi har en nära kontakt med våra kunder. Därför jobbar vi regelbundet med att tillgodose våra kunders behov och önskemål på bästa sätt. Det gör vi främst via telefonsamtal, mail och personliga kundbesök. Vi ringer alla våra kunder minst en gång i veckan för att ta beställningar, erbjuda nya artiklar samt berätta om klipperbjudanden och kampanjer. Beställningarna läggs sen in i vårt ordersystem för at sen plockas på vårt lager kvällen innan bestämd leveransdag, då ordern sen körs ut till kunden i våra egna kylbilar som körs av vår personal.

BESTÄLLNING

PLOCKA ORDER

LEVERANS I KYLBIL

Med fem kylbilar kan vi erbjuda en leverans varje vecka i hela Småland och Blekinge. Vårt fokus är service, kvalitet, utveckling och kontinuitet.

Smålands Skafferi har sedan starten 2015 fokuserat på att sälja närproducerade livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurangbranschen & företag. Vi är idag 8 personer som tillsammans gör allt för att få ut lokal mat på marknaden. Detta gör vi med hjälp av ett kyllager och 5st kylbilar.

Vi letar ständigt efter nya intressanta produkter inom vårt segment; närproducerat och svenskt mathantverk. Vi hjälper till att skapa en lokalförankring i din butik, restaurang eller varför inte ge bort en närproducerad present?
Oskar Jonsson, Grundare av Smålands Skafferi

Vid frågor?

Har du en allmän fråga eller vill att vi kontaktar dig? Fyll i dina kontaktuppgifter via formuläret och beskriv vad ditt ärende gäller så blir du kontaktad av rätt person direkt.

© Smålands Skafferi AB , 2020