Smålands Skafferi Sidan är under uppbyggnad! Välkommen tillbaka inom snart framtid. Kontakta mig på 073-80 49 289 eller smalandsskafferi@gmail.com.

Jullåda 2016

Smålands Skafferi

Noga utvalda leverantörer.

Fokus på försäljning, logistik & kvalité.

Smålands Skafferi har sedan starten 2015 fokuserat på att sälja närproducerade livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurangbranschen & företag.

Vi är idag 5 personer som tillsammans gör allt för att få ut lokal mat på marknaden. Detta gör vi med hjälp av ett kyllager och 4 st kylbilar.

Vårt mål är att vara den flexibla samarbetspartnern som alltid ger allt för att det ska funka!

Med fyra kylbilar kan vi erbjuda en leverans varje vecka i hela Småland och Blekinge. Vårt fokus är service, kvalitet, utveckling och kontinuitet.

Vi vill kunna erbjuda allt från nischade och unika produkter till varor som driver volym. Genom att hjälpa mindre livsmedelsföretag med försäljning, logistik och leveranser sparar vi på naturen och tillsammans blir vi både mat- och klimatsmarta.

Smålands Skafferi samarbetar idag med en mängd olika varumärken inom närproducerat kött, chark, ost, dryck, och fler kommer det att bli.

Vi letar ständigt efter nya intressanta produkter inom vårt segment; närproducerat och svenskt mathantverk.

Vi hjälper till att skapa en lokalförankring i din butik, restaurang eller varför inte ge bort en närproducerad present?

 

 

Smålands Skafferi

Vid frågor?

Använd kontaktformuläret nedanför så hörs vi!