Smålands Skafferi Sidan är under uppbyggnad! Välkommen tillbaka inom snart framtid. Kontakta mig på 073-80 49 289 eller smalandsskafferi@gmail.com.

Jullåda 2016

Smålands Skafferi

Bra produkter är värda en stor publik.

Bra produkter är värda en stor publik

Småland är fullt av fantastiska mathantverkare som brinner för sin uppgift. Att både utveckla och producera bra produkter samtidigt som de ska säljas och möta marknadens behov kan ibland bli övermäktigt. Det är här Smålands Skafferi kommer in i bilden.

Vi bildar länken mellan hantverkaren och konsumenten och med vår egen kylbil ser till att produkten når både daglivaruhandeln och restauranger.

Smålands Skafferi startades för att möta konsumentens efterfrågan av lokala produkter. Jag vill att mathantverkaren ska ägna sig åt sina fantastiska produkter – så kan Smålands Skafferi sköta resten.

Mitt namn är Oskar Jonsson, jag startade Smålands Skafferi under tiden som jag studerade på ekonomihögskolan på Linnéuniversitetet. Jag är väldigt intresserad av idrott, fösäljning av och mat. Jag har i många år jobbat med olika sorters försäljning. Dessutom har jag arbetat på Ica Maxi i Jönköping och i Växjö

Smålands Skafferi

Oskar Jonsson från Smålands Skafferi.

Vid frågor?

Använd kontaktformuläret nedanför så hörs vi!